Getuigenis dr. Sch. Ing. Essen 14.07.09

“Nooit vergeet ik dat U in 1987 door uw kennis en kunde het leven van mijn man hebt gered toen bij een Röntgenopname een appelsiengrote TUMOR  werd gevonden in het rechtse mediasteen gebied. U heeft de medicamenten getest en hebt, zonder voorkennis heel precies de Tumor gevonden. Het gebeuren heeft bewezen dat U zonder apparaten zuivere waarneming en genezing kunt bewerken.
Mijn man is vandaag nog immer fit, maar vanzelfsprekend verzorgt hij dagelijks de resorbatoren zoals u hem dat geleerd hebt…”

Voorbeelden

Hier kan u regelmatig een aantal praktijkvoorbeelden bekijken. De foto's worden vergroot indien u er op klikt.

 

Mevrouw K.V.D.    – patiënt van dr.med. V.D.E.  – 25/01/2008

De klassieke stoorpoofoto (foto 1) gerealiseerd in ons labo op mevrouw K.V.D. bevestigt de storende zones (foto 2). De storingen elders situeren zich vooral in de hersenen. De zuidelijke pool van een vlakmagneetje blijft kleven op de hals, precies daar waar de zuidwestlijn (oranje) samenvalt met het kruispunt van de kamermiddellijnen (groen). Zoals steeds bevestigt het kompas de gedecodeerde windrichting (ZW).  Ook het midden van de kamer stemt overeen met de gedecodeerde lijnen. Al wat wij doen is stap voor stap controleerbaar op alle mogelijke manieren en steeds gaat ons verslag naar de behandelende arts of erkende therapeut.

 
Mevrouw L.B. – patiënte van Dr. Med. M.B. – 23/01/2008

Klik om te vergroten.

Een eerste stoorspoormeting werd uitgevoerd op 12 juni 2007. Uit de testen bleek toen dat mevrouw L.B. reageert op CURCUMIN – preventie tegen neoplasmatische aandoeningen. Op 23/01/08 maakt de canceroloog zich zorgen. Het verdachte punt ligt millimeterprecies op de tijdens de eerste meting gedecodeerde zuidwestlijn (oranje).  Op 24 januari wordt de woning gebiosaneerd. Het kompas bevestigt ons in de woning dat de gedecodeerde lijn inderdaad de richting ZW naar NO aangeeft.

   
Mevr. A.F. – patiënte van Dr. Med. R.P. – 23/01/2008

Klik om te vergroten.

Eind 2007 werd op mevrouw A.F. een klassieke stoorspoormeting verricht, waarna zij ons vroeg de woning te biosaneren. Tijdens deze biosanering op 23/01/2008 werd de zuidwestlijn (oranje) op haar rug zichtbaar gemaakt. Deze lijn is celompolend op de instelwaarden 3.25 (slijmvliezen), 3.35 (vrouwelijke hormonen), 3.9 (baarmoeder), 4.7 (bijnieren) en 9.6 (reuma).  Daar waar de zuidwestlijn de ruggengraat kruist, ontstaat een sterk noordelijk gepoold (celompolend) punt, dat spontaan de zuidelijke pool van een vlakmagneetje aantrekt.  Na het kleven van het magneetje verbeterden onmiddellijk de gemeten waarden op de hoger genoemde frequenties en verdwenen de klachten. Mevrouw A.F. kon dus rustig op skivakantie vertrekken.

   

Dhr en mevr. M. en U.V. – patiënten van Dr. Med. V.D.E. – 07/03/2007

Klik om te vergroten.

Mevrouw U.V. lijdt aan MS (multiple sclerose).  Wij meten bij haar een pathogene zuidwestlijn (oranje) die samenvalt met het kruispunt van de kamermiddellijnen (groen). Deze lijn oefent een vaatvernauwende invloed uit in hoofd en hals, waardoor er tekort aan  zuurstof ontstaat in het paleo-cerebraal, waar de automatismen aangestuurd worden.  Lippen, oren, neus en wangen worden purper en vele functies worden gestoord. Op het kruispunt van de stoorlijnen ontstaat een sterk noordelijk gepoold punt dat de vaatverwijdende zuidelijke pool van een vlakmagneetje spontaan aantrekt (zie foto).  Op slag worden de lippen rood, de oren worden babyroze en het purper verdwijnt uit het gelaat. De gemeten waarden geven aan dat de problemen geheven zijn.  

   
Introductie
Opleidingen
Interventies
Voorbeelden
Artikels
Relaties
Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief