Het biosaneren van een woning
 

Een volledig onderzoek van de woning omvat het onderzoek naar toxische stoffen, schimmels, vocht, elektrische, magnetische en elektromagnetische velden, tellurische netten, water, breuklijnen, richtzenders, GSM, radar, stoorvelden van geostationaire satellieten, enz. Tevens wordt de impact van deze vectoren op de orgaaneigen frequenties geanalyseerd. Daarbij worden de schadelijke elektromagnetische velden die resoneren op de orgaaneigen frequenties, met tegen de wand geplaatste resorbatoren geneutraliseerd.
Voor het biosaneren van een doorsneewoning heeft een team van drie à vier getrainde experts ruim drie uur tijd nodig. De leden van het team hebben elk hun eigen specifieke taak. Mocht één persoon de hele opdracht alleen uitvoeren, dan zou het aantal aan te rekenen uren buiten verhouding stijgen.


Voor een afspraak voor een biosanering vult u het bijgevoegde formulier in. U kan dit per e-mail, per fax (+32(0)89.85.69.27) of per post (Archibo-Biologica, Kasteelstraat 15, B-3680 OPOETEREN-MAASEIK) verzenden.
 
 

 

Introductie
Opleidingen
Interventies
Voorbeelden
Artikels
Relaties
Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief